Oproep voor een medewerker: Inrichten concerten klassieke muziek

foto Mow string Quartet.jpg

Oproep voor een medewerker: Inrichten concerten klassieke muziek

op 29 september 2022 om 16:55

Davidsfonds Vosselaar is op zoek naar een losse medewerker/vrijwilliger om mee te helpen bij het inrichten van klassieke concerten. Reeds vele jaren programmeren we er ieder jaar vier.

 

 De persoon die dit nu in goede banen leidt, zoekt een vervanger. Ben je vertrouwd met klassieke muziek en wil je de organisatie van concerten opvolgen, affiches en uitnodigingen opstellen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  Je wordt voor de praktische organisatie van de concerten uiteraard geholpen door het bestuur van Davidsfonds Vosselaar. Het programma voor volgend werkjaar is reeds vastgelegd en alle praktische afspraken ervoor worden in de volgende maanden gemaakt. Hierdoor kan je je in te werken voor de toekomst, in overleg met de werkgroep die dit reeds jaren doet.

Heb je interesse, neem dan contact op met:

 Jef Florizoone, tel.: 014 61 23 89,

e-mail: jozef.florizoone@telenet.be

Labels: Kunst & Cultuur Thema