Over Bezoek met gids - Tabloo Dessel

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 09-12 mei

    Reis - Oost-Friesland (NL) en Nedersaksen (D)

    Vierdaagse reis naar Groningen en Oost-Friesland (Duitsland) “Een ontdekking van een historisch en onbekend land” Hemelvaartweekend - 9 m...
  2. 02 jun
    inVosselaar

    Art-Nouveau: Horta, Hankar en de anderen

    Een wandeling in Brussel met gids over Art-Nouveau
Toon alle activiteiten
28 apr
Vosselaar - Onze-Lieve-Vrouwkerk

Bezoek met gids - Tabloo Dessel

Wat is kernenergie? Wat is radioactiviteit? Hoe wordt het afval beheerd en wat zijn de uitdagingen? Gebeurt er nog onderzoek naar nucleaire toepassingen? 

zondag 28 april 2024 van 13:00 uur tot 18:00 uur

Wat is kernenergie? Wat is radioactiviteit? Hoe wordt het afval beheerd en wat zijn de uitdagingen? Gebeurt er nog onderzoek naar nucleaire toepassingen? Tijdens een bezoek aan Tabloo krijg je een antwoord op al deze vragen. Een deskundige gids zal ons rondleiden en we kunnen wat napraten bij een drankje in de Bistro (inbegrepen in de prijs). De rondleiding start om 14 u. Het einde is voorzien omstreeks 18u.

Tabloo is het nieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum van NIRAS in Dessel (de instelling die instaat voor het veilige beheer van radioactief afval in ons land). Het bevindt zich op een unieke locatie, vlak bij de plaats waar radioactief afval veilig en voorgoed geborgen zal worden. www.tabloo.com

verder info vindt u in bijgevoegde brief bij tab materiaal

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 16,00
Standaard € 20,00
Labels: Mens & MaatschappijWetenschap & techniek1 sessieActiviteitWandeling met gidsCultuurregio Kempen