Terugblik op activiteiten februari 2023

Terugblik op activiteiten februari 2023

op 14 februari 2023 om 12:02

Concert op 8 februari en kindertheater op 12 februari

concert 8 feb 2023   concert 8 feb 2023 muzikanten

Het concert op woensdag 8 feb 2023 was een topper in onze reeks “Klassiek op Woensdag” van dit jaar. Heel wat mensen genoten van uitmuntende muziek gebracht door vermaarde muzikanten.  Maar het is jammer dat er niet nog meer mensen van hebben genoten. Wat weerhoudt jullie om ervan te genieten? Op 22 maart hebben we ons laatste concert, zorg dan dat je erbij bent. Hier alvast een paar foto’s van deze avond en een filmfragment.

foto zoemkwaakkriebeltjes

En op zondag 12 feb 2023 was Kindertheater Hutsepot op bezoek in CC Reynaert met een kindertheater voorstelling “ ZoemkwaakKriebeltjes”. Meer dan 100 enthousiaste kinderen, ouders en grootouders genoten ervan. Een spel van taal, zang en muziek op een boeiende wijze gebracht! Iedereen die er was heeft ervan genoten. Deze activiteit was een organisatie i.s.m. de gemeentelijke jeugddienst van Vosselaar.

 

Meer info: www.vosselaar.davidsfonds.be

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit